HD-VIDEOOVERVÅGNING FRA SPYMAN

Med 6 gange bedre opløsning end de gode gamle analog kameraer, gør vi op med at tyde folks ansigter eller tyde hvilken sedler der kommer ud af penge kassen. 

Vi har nu sparket dørene op til at leverer en digital kvalitet man længe har ventet på i videoovervågningsbranchen. 

Ring på 70223041 for yderligere info. 

Eller kontakt os her, og book et møde. 

Videoovervågning fra 7900,- eller 299,- om måneden. 

 

Skræddersyet Løsninger.

Vores videoovervågnings pakke består af produkter der er gennemtestet gennem mange år. Vi gør meget ud af at vælge produkter der kan betale sig. Som en af de få på markedet så bruger vores produkter mindst strøm. Besparelsen på strøm alene kan nemt være på 4000 kroner årligt.  

Vores kameraer er udstyret med langtidsholdbar LED dioder, som både er billigere i strømforbrug og kan holde op til 25 år.    

Vælg mellem HD, FULD HD eller 4K - Vi anbefaler HD til indendørs, Fuld HD til udendørs arealer og 4K til projekter med stort behov for knivskarp kvalitet.  

Vores HD kameraer giver knivskarpe overvågningsbilleder. Det sikre billeder med detaljer. Det er blevet langt nemmere at identificere fx. personer og nummerpladen på bilen. 

På de fleste kameraer har vi Infrarøde LED dioder der vil kunne optage i mærke, selvom det er helt mørkt. 

De fleste af vores kunder ønsker at se overvågningen på sin telefon eller tablet. 

Hold øje med din virksomhed hjemmefra eller hjemmet fra dit arbejde. Har du flere forretninger kan du fra samme app se dem alle sammen. Hvis du skal være helt på forkant kan du se samtlige butikker fra en skærm fra fx hovedkontoret. 

Systemet understøtter alle smartphones, som Iphone eller android enheder.