BRUG VIDEOOVERVÅGNING NÅR... 


DU VIL UNDGÅ AT MISTE PENGE

De allerfleste tyverier kan undgås ved præventivt at have et synligt overvågningssystem installeret. Opstår der tvister om eksempelvist køb eller kvitteringer er det nemt at kunne redegøre for hændelsen. Dine medarbejdere føler sig sikrere for ubehagelige episoder når butikken overvåges sikkert.

DU GERNE VIL FØLGE MED HJEMMEFRA…

En af fordelene ved at have videoovervågning installeret er at du altid kan følge med i forretningen hjemmefra, eller hvor du nu skulle befinde dig. Med live feed fra app og desktop versioner, er det nemt at logge på og følge med fra farten. Nye funktioner og teknologier gør det utrolig simpelt at udvælge specifikke sekvenser og styre dine kameraer fra din telefon.

EFFEKTIVISERE OG PLANLÆGGE

De færreste ved at overvågningen ikke længere udelukkende er et redskab til at forhindre tyverier og andre ubehagelige episoder. Det bruges i stort omfang til at planlægge vagtskemaer og udviklingsområder. Man kan nemt og hurtigt få et overblik over hvornår de travleste perioder opstår og derefter planlægge sin forretning så man servicerer sine kunder bedst muligt.