Banner

 Om Os

Firmanavn: Spyman Security ApS
Adresse: Peter Bangs Vej 153, 2000 Frederiksberg
Webshop: www.spyman.dk
Email: info@spyman.dk
CVR-nr.: 30605675
Telefon: 70 22 30 41
Bank: Danske Bank
Konto nr.: 3306- 3306684744

Telefon hotline:
Mandag til Fredag: 10-18
Lørdag-Søndag: Lukket
Ps.: Vores teknikere er tilgængelig Mandag til torsdag mellem 10-16
Showroom:
Mandag til fredag 10-17
Lørdag-Søndag: Lukket
  

Klik her og find det på kortet

 

Har eksisteret siden 01.01.2003
Anpartselskab pr. 31.05.2007

Og fokuser på at blive blandt Danmarks top 3 førende indenfor Videoovervågning. Vi betragter os selv som top 5 på markedet, og har et indgående kendskab til teknikken indenfor videoovervågning.


 

Spyman Security er professionel importør & leverandør af overvågningsudstyr. Spyman henvender sig til erhvervsvirksomheder samt elektrikere til videre salg.

Spyman Security arbejder med følgende produkter:
- Videoovervågning til erhvervsdrivende.
- Bakkamera til biler, lastvogne, campingvogne og både.
- GPS flådestyring til servicevirksomheder.
- Salg til Elektrikere og montør på basis af en forhandler aftale.


Kvalitetskontrol i Spyman

Spyman kvalitetskontrollere samtlige importerede produkter. Det har været med til at hjælpe med at sænke defekt-raten(RMA sager) fra 10% til 2% gennem de sidste 2 år. Det sparer vores kunder for uhensigtsmæssigheder og en masse transport udgifter.

Virksomheden i Hong Kong (Quality control) modtager alle vores importvarer og laver et kontrol af samtlige produkter og sikre at fabrikkerne i Kina, Taiwan og Korea udfører et godt stykke kvalitetsarbejde. Gør de ikke det, bliver produkterne returneret med det samme.

Derudover har Spyman en agent i Kina og Hong Kong, som sørger for den rigtige kvalitet til den rigtige pris. På den måde sikre man at Spyman ikke får produkterne til en høj pris. Når Spyman vælger at købe kvalitet, skal det også være kvalitetsvarer. Ofte ser man at importører forsøger at købe kvalitetsvare, mens fabrikkerne får det til at se ud som om det er et kvalitetsprodukt, men bruger forkerte eller kopi komponenter, for at spare på det man kan spare på. Her gør vi brug af vores agenter som kender alt til elektronikbranchen og altid sikre os, det bedste man kan få i forhold til prisen.


Spyman holder priserne nede og kvaliteten i top

For at holde priserne nede, samarbejder Spyman med amerikanske virksomheder for at producerer så store partier så muligt. Vi har eksklusive eller semi eksklusive rettigheder til de produkter spyman sælger.  


Lagervarer vs. bestillingsvarer

Spyman har mange forhandlere rundt om i landet, og alle ved efterhånden at alle varer vi har online kan sendes samme dag det bliver bestilt. Mens der stadig kan laves special bestillinger på andre varer. Forhandlere og til en vis grad de almindelige kunder kan godt efterspørge specielle produkter.

Vi lever af at importerer specielle niche produkter og det vil vi fortsætte med. Dog kan leveringstiden godt være på 2 til 6 uger alt efter produktets type og tilgængelighed. 


Erfaring og kompetancer

Spyman arbejder med et specielt koncept hvor man holder udgifterne nede og hvor medarbejderne er selvstændige erhvervsdrivende rundt om i landet. På den måde gør alle det de er bedst til og spyman har et landsdækkende netværk man kan trække på. Spymans medarbejdere har forskellige kompetancer. Der er ansat 5 personer med forskellige kompetancer der dækker økonomi, datalogi, logistik og montage. - Derudover har vi dygtige tekniske-sælgere over hele landet.


Kontor/forretning, lager samt webshop

Spyman har et showroom på Frederiksberg, butikkens hovedkontor, herfra bliver virksomheden administreret . Derudover findes der et fjernlager som ikke er offentligt tilgængeligt.

Derudover bruger Spyman meget tid på at opdatere webshoppen, så alle kunderne kan være sikker på at få så mange oplysninger så muligt, og på baggrund af beskrivelsen kunne købe det den enkelte kunde har behov for.


150 KVM fyldt med spændende udstyr.

Der kommer snart billeder op af vores lokaler.