Udendørs HD videoovervågning sæt 19

Udendørs HD videoovervågning sæt 19
14.700,00 kr
Varenummer HDoutdoor19

Udendørs HD videoovervågning sæt 19

Lagerstatus: På lager

14.700,00 kr
Features

Detaljer

Dette sæt er blandt af de nyeste på markedet. Kameraet har indbygget mikrofon og kan for eksempel tilsluttes iPhone. Det har adskilt objektivet og LED IR lyset, hvilket betyder, at billeder bliver skarpe - også om natten sammenlignet med andre kameraer af samme type. Vi er meget optimistiske og satser stort på denne type kamera.

Hvorfor er der refleksioner på kuppelkameraer med IR?
Refleksionen fremkommer, fordi IR lyset og objektivet findes bagved glaskuplen. Når der kommer snavs på kuplen, bliver det reflekteret tilbage til objektivet, der gengiver billedet, der fremstår som om, der en hvid hinde på billedet. En anden grund er, at der opstår en såkaldt "ghost effekt". Det er den hvide hinde på billedet fra ringen, der beskytter objektivet fra IR lyset. De kolde vintre mod nord kombineret med rimeligt varme somre betyder, at plastik ringen påvirkes af kulde og varme. Hvis det sker flere gange, trækker ringen sig tilbage, og IR lyset får adgang til at lyse direkte på objektivet. Det giver i sidste ende et dårligere billede. Men alt dette slipper du for ved at investere i nye kamera.

High Definition (720p) 8-kanal Network optager som leveres for ”gør det selv” installation med UTP katagori 5/6 netværkskabling og hvor der er optagelse på 4000GB harddisk (valgfri) af 7 stk.1,3Megapixel IP dome udendørs kamera som er fuldt supporteret af optagerens plug and play kamerasøgning og som får strøm via en 8-port netværks switch med PoE (PowerOverEthernet). Pakken kan betjenes via : Windows, MAC, Android og IPhone. Kom på med fjernovervågning! Hos Spyman kalder vi dette "remote view" på din internet forbindelse og kan bestilles her: www.spyman.dk


HD pakke 19 leveres komplet med:
• 1 stk. 8 Channel 1U 8PoE Network Video Recorder. Læs mere..
• 7 stk. 1.3Megapixel HD Network LED IR Mini Dome Kamera med Mikrofon. Læs mere..