Udendørs Ultra HD 2MP videoovervågning sæt 21

Udendørs Ultra HD 2MP videoovervågning sæt 21
17.839,10 kr Ekskl. moms
Varenummer HDoutdoor21

ATTRAKTIV sæt pris!

Lagerstatus: På lager

17.839,10 kr Ekskl. moms
Features

Detaljer

Dette sæt er blandt de nyeste på markedet. Kameraet har indbygget mikrofon og kan for eksempel tilsluttes iPhone. Det har adskilt objektivet og LED IR lyset, hvilket betyder, at billeder bliver skarpe - også om natten sammenlignet med andre kameraer af samme type. Vi er meget optimistiske og satser stort på dette kamera.

Hvorfor er der refleksioner på kuppelkameraer med IR?
Refleksionen fremkommer, fordi IR lyset og objektivet findes bagved glaskuplen. Når der kommer snavs på kuplen, bliver det reflekteret tilbage til objektivet, der gengiver billedet, der fremstår som om, der en hvid hinde på billedet. En anden grund er, at der opstår en såkaldt "ghost effekt". Det er den hvide hinde på billedet fra ringen, der beskytter objektivet fra IR lyset. De kolde vintre mod nord kombineret med rimeligt varme somre betyder, at plastik ringen påvirkes af kulde og varme. Hvis det sker flere gange, trækker ringen sig tilbage, og IR lyset får adgang til at lyse direkte på objektivet. Det giver i sidste ende et dårligere billede. Men alt dette slipper du for ved at investere i nye kamera.

Ultra HD (2 Megapixel) 16-kanal Network optager som leveres for ”gør det selv” installation med UTP katagori 5/6 netværkskabling og hvor der er optagelse på 4000GB harddisk (valgfri) af 10 stk. 2Megapixel Full HD IR Eyeball Network Kamera Med MIC som er fuldt supporteret af optagerens plug and play kamerasøgning og som får strøm via en 16-port netværks switch med PoE (PowerOverEthernet). Pakken kan betjenes via : Windows, hello MAC, Android og IPhone. Kom på med fjernovervågning! Hos Spyman kalder vi dette "remote view" på din internet forbindelse og kan bestilles her: www.spyman.dk


Ultra HD 2MP pakke 21 leveres komplet med:
• 1 stk. 16 Channel 1U 16PoE 4K&H.265 Lite Network Video Recorder.. Læs mere..
• 10 stk. 2Megapixel Full HD IR Eyeball Network Kamera Med MIC. Læs mere..